top of page

di 11 okt.

|

Veluvine (Nunspeet)

Coming Out Day 2022 - Concert Sem Jansen in Veluvine

Samen met True Colors Nunspeet organiseert Veluvine op dinsdag 11 oktober een avondvullend programma om Coming Out Day te vieren. Sem Jansen komt deze avond samen met Leif de Leeuw (van de bekende Leif de Leeuw band) naar Veluvine! Kaarten te koop via www.veluvine.nl.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken

Time & Location

11 okt. 2022 20:15

Veluvine (Nunspeet), F.A. Molijnlaan 186, 8071 AK Nunspeet, Nederland

About the Event

Samen met True Colors Nunspeet organiseert Veluvine op dinsdag 11 oktober een avondvullend programma om Coming Out Day te vieren. Sem Jansen komt deze avond samen met Leif de Leeuw (van de bekende Leif de Leeuw band) naar Veluvine om een voorproefje te geven van zijn nieuwe theatershow “Who the F*ck is Britt?!” die op 6 april 2023 eveneens in Veluvine plaatsvindt.

In een intieme setting spelen Sem en Leif tijdens Coming Out Day onder andere een aantal songs van het nieuwe album ‘Uncle Sem’ dat in januari 2023 uitkomt. Op dit album vertelt Sem, samen met zijn vroegere zelf, het hele verhaal van zijn transitie van vrouw naar man en van zangeres naar zanger. Kaarten zijn te koop via de website van Veluvine.

Ook is er deze avond een nagesprek met Heleen Rompelman (voorzitter COC Zwolle). Om Coming Out Day 2022 zo laagdrempelig mogelijk te houden, kost het programma slechts € 3,- incl. consumptie in de pauze.

Share This Event

bottom of page