top of page

di 31 jan.

|

Nunspeet

LHBTIQ+ bijeenkomst in Nunspeet

Aanmelden is niet meer mogelijk
Andere evenementen bekijken

Time & Location

31 jan. 09:00 – 01 feb. 12:30

Nunspeet, Colijnstraat 78, 8072 AW Nunspeet, Nederland

About the Event

Op dinsdag 31 januari organiseren antidiscriminatiebureau Artikel 1 Noord Oost Gelderland en GGD Noord Oost Gelderland een bijeenkomst in WOC Binnenhof aan Colijnstraat 78 over de positie van mensen met een lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender en queer achtergrond (LHBTIQ+) in de gemeente Nunspeet. Wij willen voor deze bijeenkomst alle organisaties uitnodigen die maatschappelijk actief zijn in gemeente Nunspeet.

Op welke manier kunnen we samen bijdragen aan een positieve en veilige leefomgeving voor LHBTIQ+ mensen in de gemeente Nunspeet. Uw aanwezigheid als organisatie tijdens de bijeenkomst is daarom van belang, want het vraagt gezamenlijke inspanning om positieve veranderingen voor en met LHBTIQ+ mensen te realiseren. Heeft uw organisatie weleens te maken met de LHBTIQ+ doelgroep en wat doet uw organisatie om diensten en de organisatie toegankelijker en veiliger te maken voor LHTBIQ+ mensen uit Nunspeet?

Tijdens de bijeenkomst zullen wij stil staan bij waar LHBTIQ+ voor staat en recente landelijke en lokale onderzoeken t.a.v. LHBTIQ+ mensen bespreken. Ook zullen twee gastsprekers hun verhaal vertellen over hun achtergrond als christelijke LHBTIQ+’er. Het doel van de bijeenkomst is om de uitdagingen waar LHBTIQ+ mensen in de gemeente Nunspeet tegenaan lopen te herkennen, te onderzoeken en bij te dragen in het vinden van oplossingen. Wat kunnen organisaties van elkaar leren en is er behoefte bij organisaties aan verdere ondersteuning om met het thema LHBTIQ+ aan de slag te kunnen gaan?

Het aanmelden voor de bijeenkomst en het doorgeven van eventuele dieetwensen voor de lunch kan via e-mailadres: b.koers@art1no-gelderland.nl.

Share This Event

bottom of page