top of page

Coming Out Day in Veluvine met muziek van Sem Jansen

Samen met True Colors Nunspeet organiseert Veluvine op dinsdag 11 oktober een avondvullend programma om Coming Out Day te vieren. Sem Jansen komt deze avond samen met Leif de Leeuw (van de bekende Leif de Leeuw band) naar Veluvine om een voorproefje te geven van zijn nieuwe theatershow “Who the F*ck is Britt?!” die op 6 april 2023 eveneens in Veluvine plaatsvindt.


In een intieme setting spelen Sem en Leif tijdens Coming Out Day onder andere een aantal songs van het nieuwe album ‘Uncle Sem’ dat in januari 2023 uitkomt. Op dit album vertelt Sem, samen met zijn vroegere zelf, het hele verhaal van zijn transitie van vrouw naar man en van zangeres naar zanger. Ook is er deze avond een nagesprek met Heleen Rompelman (voorzitter COC Zwolle). Om Coming Out Day 2022 zo laagdrempelig mogelijk te houden, kost het programma slechts € 3,- incl. consumptie in de pauze.


Gerrit van der Poll van True Colors: “We zijn ontzettend blij dat Sem Jansen naar Nunspeet komt op Coming Out Day. Een geweldige zanger met een inspirerend verhaal. Het laat des te meer zien hoe belangrijk het is om te kunnen zijn wie je bent. En we weten allemaal dat dat op sommige plekken nog helemaal niet vanzelfsprekend is”.


Daarnaast organiseert True Colors op Coming Out day de actie 'Raise your flag'. True Colors stelt gratis pride-vlaggen beschikbaar voor inwoners en bedrijven van Nunspeet om op te hangen op Coming Out Day op 11 oktober! Wil jij als inwoner of bedrijf ook een pride-vlag ophangen? Stuur dan een e-mail naar truecolorsnunspeet@gmail.com. Je krijgt dan een pride-vlag in bruikleen. Wij komen de vlag gratis naar je toe brengen (en weer ophalen). Je hoeft zelf de deur niet uit.


Voel jij je nog niet helemaal zeker of vind je het spannend om naar Veluvine te komen op Coming Out Day? Neem dan contact op met True Colors. Deze gesprekken zijn uiteraard altijd vertrouwelijk. Daarnaast vind je op de website meer informatie over de activiteiten van True Colors, zoals het True Colors Café dat plaatsvindt in dorpsherberg De Roskam.


Coming Out Day 2022 - incl.Promotour 'Who the fuck is Britt' is te bezoeken op dinsdag 11 oktober om 20:15 uur in Veluvine. Kaarten zijn te koop voor € 3,00 p.p. (excl. €0,50 servicekosten) via veluvinenunspeet.nl of aan de kassa.


Omslagfoto: Marta Branco, www.pexels.com


32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Iedereen moet kunnen zijn wie hij, zij of die is. Of je nu lesbisch, homo, bi, transgender, intersekse, queer of alles wat er tussenin...

bottom of page