top of page

Coming Out Day Nunspeet: dag vol warmte en positiviteit

Coming Out Day Nunspeet was dit jaar niet te missen! De dag begon met burgemeester Céline Blom die de regenboogvlag hees bij het gemeentehuis. Het was voor het eerst dat een burgemeester de regenboogvlag in Nunspeet hees. Daarnaast waren er tal van andere activiteiten georganiseerd door True Colors.


"True Colors Nunspeet kijkt met een positief gevoel terug op Coming Out Day. We hebben in onze marktkraam jong en oud voorbij zien komen en zijn geraakt door alle persoonlijke verhalen. Er is nog veel werk te doen, maar die uitdaging gaan we graag aan!", aldus Gerrit van der Poll.

True Colors was de gehele dag aanwezig met een eigen kraam, waar gratis nagels gelakt konden worden in de kleuren van de regenboog. Daarnaast zijn er vlaggen uitgedeeld aan winkeliers en inwoners. Van der Poll: "Een meerderheid van de winkeliers steunt ons, ook al hangen ze geen vlag op. Daarnaast hebben we ook veel positieve reacties ontvangen van inwoners. Dat is een steun in de rug voor alle LHBTIQA+-ers in Nunspeet".


Coming Out Day werd afgesloten met een intiem concert van Sem Jansen en Leif de Leeuw in Veluvine. De unieke show vertelt het indringende verhaal van Sem’s transitie van vrouw naar man. Een warm en positief verhaal, waarmee Coming Out Day 2022 met een meer dan goed gevoel werd afgesloten.


Foto: COC Zwolle

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page