top of page

True Colors Café op dinsdag 1 november

Coming Out Day in Nunspeet was een groot succes. Maar we hebben ook gemerkt dat er nog veel werk te doen is. Want iedereen moet kunnen zijn wie hij, zij of die is. Of je nu lesbisch, homo, bi, transgender, intersekse, queer of alles wat er tussenin zit bent. Daarom organiseert True Colors maandelijks het LHBTIQA+-café in de De Roskam in Nunspeet. Dit keer op dinsdag 1 november van 20.30 tot 22.30 uur.


Val ik op mannen of vrouwen? Of misschien wel allebei? Voel ik mij thuis in mijn eigen lichaam? Het is soms fijn om vragen te kunnen stellen, zonder dat er direct geoordeeld wordt. Het LHBTQIA+-café is een veilige omgeving om met elkaar te praten, vragen te stellen of gezellig te kletsen. Je kunt gewoon binnenlopen bij De Roskam, aanmelden is niet nodig.

Vind je het spannend of eng om zo maar binnen te lopen? Je kunt ook contact met True

Colors opnemen door een mail te sturen naar truecolorsnunspeet@gmail.com. We beantwoorden je vragen graag, uiteraard vertrouwelijk. Op de website vind je ook adressen van organisaties die jou meer informatie kunnen geven en met wie je eventueel kunt praten, als je daar behoefte aan hebt.


Voor nu zien we je graag 1 november in de Roskam! Iedereen is welkom, ook je vrienden. Binnenkort start True Colors ook met een speciale Whatsapp-groep. Hier kun je op een leuke én veilige manier met elkaar appen. Meer informatie vind je binnenkort op de website van True Colors.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Iedereen moet kunnen zijn wie hij, zij of die is. Of je nu lesbisch, homo, bi, transgender, intersekse, queer of alles wat er tussenin...

bottom of page