top of page

True Colors LHBTIQA+-café op dinsdag 2 mei

Iedere eerste dinsdag van de maand organiseert True Colors Nunspeet het LHBTIQA+-café in dorpsherberg De Roskam in Nunspeet. Dit keer op dinsdag 2 mei van 20.30 tot 22.30 uur. Alle LHBTIQA+-ers van Nunspeet verdienen namelijk een veilige en leuke plek om elkaar te ontmoeten!


Iedereen moet namelijk kunnen zijn wie hij, zij of hen is. Of je nu lesbisch, homo, bi, transgender, intersekse, queer of alles wat er tussenin zit bent. Alleen kan dat soms moeilijk zijn in Nunspeet. Daarom organiseert True Colors maandelijks het LHBTIQA+-café. Het LHBTIQA+-café is een veilige omgeving om met elkaar te praten, vragen te stellen of gezellig te kletsen. Je kunt gewoon binnenlopen bij De Roskam, aanmelden is niet nodig.


Vind je het spannend of eng om zo maar binnen te lopen? Je kunt ook contact met True Colors opnemen via onze website www.truecolorsnunspeet.nl. We beantwoorden je vragen graag, uiteraard vertrouwelijk. Op de website vind je ook adressen van organisaties die jou meer informatie kunnen geven en met wie je eventueel kunt praten, als je daar behoefte aan hebt.


We zien graag 2 mei in de Roskam! Iedereen is welkom, ook je vrienden. Daarnaast kun je je op www.truecolorsnunspeet.nl altijd aanmelden voor de True Colors Whatsappgroep. De groepsapp is bedoeld voor LHBTIQA+-jongeren t/m 27 jaar die in Nunspeet wonen. In deze groepsapp kun je op een veilige en leuke manier met andere jongeren appen.


Daarnaast organiseert True Colors Nunspeet tijdens de pridemaand in juni allerlei activiteiten. Van pubquiz tot dragqueenmuziekbingo: we gaan er een fantastische feestmaand van maken! Kijk voor alle activiteiten en bijbehorende data op www.truecolorsnunspeet.nl.

21 weergaven0 opmerkingen
bottom of page