top of page

True Colors Nunspeet ontvangt subsidie van Van den Broek Lohman Fonds

Bijgewerkt op: 8 mei

True Colors Nunspeet heeft van het Van den Broek Lohman Fonds Nunspeet subsidie ontvangen voor het verder uitbreiden van de activiteiten. True Colors is het fonds dankbaar voor de financiële steun: "Op deze manier kunnen we nog meer betekenen voor alle LHBTIQA+-ers in Nunspeet. Want iedereen moet zichzelf kunnen zijn, ook in Nunspeet!".


Het Van den Broek Lohman Fonds is in 2000 opgericht om sociale, culturele en sportieve activiteiten van de inwoners van Nunspeet te ondersteunen. Voorzitter Erik Stotijn van het fonds: "Het Van den Broek Lohman Fonds Nunspeet omarmt een inclusief Nunspeet en daar past True Colors Nunspeet uitstekend in".


De komende tijd zal True Colors Nunspeet de activiteiten verder uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan de Pride Nunspeet 2023, voorlichting op scholen en Coming Out Day. Gerrit van der Poll van True Colors: "We gaan heel veel leuke en mooie dingen doen. Dit is nog maar het begin. Om deze uitbreiding mogelijk te maken, zal True Colors Nunspeet ook verder professionaliseren. Maar hierover binnenkort meer!".


Kijk voor meer informatie over het Van den Broek Lohman Fonds op www.www.vandenbroeklohmanfonds.nl.


44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page