top of page

True Colors wint Zwolsch Duimpje

True Colors zet zich dagelijks in voor de LHBTIQA+-gemeenschap in de gemeente Nunspeet. En dat is niet onopgemerkt gebleven! Op vrijdag 31 maart kreeg True Colors namelijk het 'Zwolsch Duimpje' uitgereikt door Club-T. In samenwerking met COC Zwolle maakt Club-T zich sterk voor sociale acceptatie, zichtbaarheid en gelijke behandeling van transgenders in onze samenleving.


Het Zwolsch Duimpje is een waardering voor organisaties of personen die zich belangeloos inzetten voor de transgender gemeenschap. True Colors is trots deze prijs te mogen ontvangen. Gerrit van der Poll van True Colors: "We zetten ons iedere dag in om de acceptatie van de LHBTIQA+-gemeenschap te vergroten. Er is nog veel werk te verzetten in de gemeente Nunspeet. Deze prijs is een beloning voor het harde werken van al onze vrijwilligers en bovendien een extra motivatie!".


Tekst loopt door onder afbeelding


Club-T is voor transmannen en transvrouwen. Maar ook voor crossdressers, genderqueers en voor mensen die nog zoekende zijn naar hun genderidentiteit. Kortom, voor iedereen die zich om welke reden dan ook verbonden voelt met de transgendergemeenschap.


Kijk voor meer informatie over Club-T op https://coczwolle.nl/ontmoeting/club-t.


32 weergaven0 opmerkingen
bottom of page